Varianta 3 ( fara burta)
Ingrediente
* supa de pui
* condimente
* usturoi
* otet
Mod de preparare
Este o ciorba extrem de rapida, dar care nu contine burta. Se pregateste o supa de gaina si se adauga condimente, usturoi (mujdei) si otet dupa gust.
Se serveste calda.
Varianta 4 de ciorba de burta
Ingrediente
* 1 kg de burta de vaca
* ½ kg oase de vaca
* patrunjel
* morcov
* 2 cepe
* o capatana de usturoi
* o foaie de dafin
* 250 g smantana
* 50 ml otet
* 5 l apa
* sare
* piper
Mod de preparare
Dupa ce se spala burta se tine 12 ore in apa rece impreuna cu cealalta carne. Se da cu sare si se tine in apa clocotita timp de 10 minute pentru a se indeparta cu usurinta pielita.
Se pune la fiert cu cealalta carne si se indeparteaza frecvent spuma formata. Dupa 3 ore de fiert se adauga ceapa, patrunjel, morcov, sare, piper, foaia de dafin si se mai fierbe o ora.
Dupa ce fierbe se socate burta si se taie in bucatele (fasii). Se adauga ou si smantana dupa gust. Se serveste calda, se acreste cu otet si se pune si mujdei de usturoi dupa gust.
Pofta buna!
Sursa: Delly.ro
Citeste si alte retete si articole despre lifestyle-ul culinar pe Delly. Noi iti recomandam:
Dulciurile - I -
Salata de cartofiBudinca de gris
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie