4 / 6

Canneloni cu spanac si branza

Dificultate: redusa

Ingrediente si mod de preparare canneloni cu spanac si branza:

Bon, aveam o mancare de spanac deja pregatita. M-am apucat mai intai de sosul de rosii. Am folosit doua cutii de rosii intregi decojite, pe care le-am rasturnat in putin ulei de masline, cu 2 catei de usturoi feliati subtire, putina sare, un varf de zahar. Am lasat sosul cam 15 minute pe foc si am trecut cu furculita prin rosii. Am stins focul si am presarat cateva fire de busuioc peste.

In acest moment, am incalzit cuptorul la 180 de grade. Am amestecat mancarea de spanac (cam 500 de grame am avut eu) cu 200 de grame de telemea de vaca si 50 de grame de parmezan. Am umplut 14 canneloni cu amestecul de spanac si branza si le-am pus intr-o tava, peste sosul de rosii.

Deasupra am turnat un sos alb, facut din 250 de grame de smantana si 50 de grame de parmezan. Am dat la cuptor pentru 25 de minute (aici probabil am gresit, trebuia lasat mai putin). Cu 5 minute inainte, am scos si am ras inca putin parmezan deasupra.
 

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri