4 / 5

Pate de somon

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pate de somon:

Intai si intai, aliniati ingredientele: 300g somon proaspat, 150g somon afumat, 2 cepe rosii mici, 100g unt, 2 linguri de capere, zeama si coaja de la o lamaie si jumatate de legatura de marar.

E tare simplu: in tot untul se calesc cele 2 cepe tocate marunt (pana se inmoaie - vreo 10 minute). Apoi se adauga si somonul (cel crud) in tigaie, impreuna cu coaja de lamaie si se inabusa vreo 6-7 minute.

In timpul asta intrati in multitasking-mode si ocupati-va de celelalte ingrediente: maruntiti somonul cel afumat, caperele si mararul.

Stingeti focul si maruntiti si celalalt somon (cel perpelit in unt). Amestecati ceapa impreuna cu tot untul cu mararul, caperele, cei 2 "somoni" si zeama de lamaie. Potriviti de sare si piper si lasati minunatia sa stea la rece macar o ora.

Serviti-l cu paine prajita si lingeti-va pe degete!

O reteta recomandata de blogul www.leblogpiquant.com

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri