Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tagliatelle cu trei feluri de branza:
200 de grame de tagliatelle se fierb conform instrucţionilor de pe pachet.
In acest timp, intr-o craticioara, se pune la incalzit laptele, cam 200 ml, cu o felie de unt. Se adauga 50 de grame de branza cu mucegai verde, 50 de grame de branza cu mucegai albastru si 50 de grame de branza de capra, o lingura de parmezan ras, piper proaspat macinat, dupa gust, si un pinch de nucsoara.
Mod de preparare tagliatelle cu trei feluri de branza:
Se lasa pana branzeturile incep sa se topeasca, eu am preferat sa simt, totusi, puţin consistenţa lor. Se adauga pastele, cu puţin din apa in care au fiert, daca este cazul, se tavalesc bine in amestecul de branzeturi pana la omogenizare si se servesc calde. Merge bine cu un pahar de vin alb alaturi.
Bon app’!
O reteta recomandata de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro