ghid pentru o viaţă împlinită

Iubitule, ce avem la cina? 4 retete gatite de domni pentru doamne

slide-ul 1 / 4
Iubitule, ce avem la cina? 4 retete gatite de domni pentru doamne: Pasta Parmiggiano

Pasta Parmiggiano

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru Pasta Parmiggiano:

  • 250 gr paste farfalle
  • 60 gr parmezan razuit
  • frunze de busuioc pentru decor;
  • busuioc uscat;
  • sare si piper dupa gust.

(Optional: puteti adauga si Pancetta).

Mod de preparare pasta parmiggiano:

Puneti apa la fiert intr-o oala, si fierbeti pastele 7 minute, sau conform instructiunilor de pe ambalaj. Adaugati in apa putina sare si o lingura de ulei.

Scurgeti pastele, le asezati in farfurie si razuiti peste parmezanul, in functie de preferinte, cam 25-30 grame per farfurie, asta in cazul in care folositi parmezan autentic. Daca serviti cu parmezanul care se gaseste la noi in comert, respectiv cel razuit marunt, marunt, puteti adauga 3-4 linguri peste paste.

Adaugati apoi busuiocul, sare si piper proaspat rasnitat. Serviti cu vin alb sec sau demi-sec, asa ca sa puneti punctul pe "i" si sa va rasfatati la maxim.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul culinariadaciana.blogspot.ro/

Voteaza reteta:

Scor: 5 din 2 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Iubitule, ce avem la cina? 4 retete gatite de domni pentru doamne.