ghid pentru o viaţă împlinită

4 placinte calde, de preparat iarna

slide-ul 3 / 4
4 placinte calde, de preparat iarna: Placinta cu carne

Placinta cu carne

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru placinta cu carne:

Intr-un bol mare se amesteca 500g carne tocata cu 1 ceapa tocata maruuunt, marunt, 1 mar taiat cubulete (mititlete, cam de 1/2cm ;) 1 legatura de patrunjel, masacrat bine, vreo 6-7 felii de bacon, tocate si ele marunt, 50g de pesmet, 2 oua, 2 lingurite de mustar cu boabe si cativa stropi de Tabasco, pentru niste piscaturi la limba.

Aluatul foietaj, pe care ai avut grija sa-l scoti din congelator cu cateva ore inainte, il tai pe jumatate, si pe fiecare jumatate azezi la un capat compozitia si apoi le rulezi.

Nu mai trebuie decat sa ungi rulourile cu putin ou batut si sa le presari cu ceva susan/mac/chimen sau ce altceva iti mai suna tie bine. Apoi la cuptor cu ele, la foc potrivit (180 grade), pentru vreo 30-40 de minute, pana sa rumenesc frumos si bucataria miroase asa de bine ca nu mai poti de pofta!

E delicioasa calda, dar la fel de buna si rece! Si e perfecta pe post de pranz la birou... sau de gustare de dupa-amiaza... sau de mic dejun?... ce sa mai, e geniala la orice ora!

O reteta propusa de blogul www.leblogpiquant.com/

Voteaza reteta:

Scor: 3 din 2 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 4 placinte calde, de preparat iarna.