2 / 4

Mini-sandwich aperitiv cu rosii uscate, busuioc si dovlecel

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru mini-sandwich aperitiv cu rosii uscate, busuioc si dovlecel:

  • 1 felie de foccacia facuta in casa (din faina integrala de grau, faina alba de grau, drojdie, sare, ulei de masline Costa d’Oro si apa plata sau filtrata)
  • un dovlecel mic
  • 4-5 rosii uscate, pastrate in ulei
  • cativa bulgari de branza de capra
  • frunze de busuioc proaspat
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline Costa d’Oro
  • sare si piper proaspat macinat

Mod de preparare mini sandwich aperitiv:

Dovleceii se taie pe lung felii foarte subtiri, se ung cu ulei de masline si se pun pe gratar. Focaccia se taie in felii micute, cat sa poata fi mancate din 1-2 imbucaturi. Dovleceii la gratar se pun intr-un castron impreuna cu usturoiul zdrobit, cu cateva frunze de busuioc rupte grosier, si bucatile de rosie uscata; se stropeste din belsug cu ulei de masline, se presara sare si piper proaspata macinat si se lasa amestecul 5-10 minute pentru ca aromele sa se intrepatrunda. Feliile de foccacia se taie bucatile in doua, se pune amestecul de dovlecei si rosii peste o bucata de foccacia, peste care s-a sfaramat branza de capra, se decoreaza cu frunze de busuioc proaspete, si se stropeste totul cu ulei de masline, si se acopera cu capacul de paine.

Pe blogul blogculegume.ro/ vei gasi o multime de retete raw vegan pe care ai vrea sa le incerci,

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri