2 / 5

Supa crema de sfecla rosie

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa-crema de sfecla rosie:

  • 1 sfecla rosie
  • 1 telina radacina
  • 1 ceapa
  • 4 linguri ulei
  • 600 ml apa
  • nucsoara
  • sare
  • zeama de lamaie

Mod de preparare supa crema de sfecla rosie:

Ceapa tocata marunt se inabusa in 4 linguri ulei si 4 linguri apa. Se adauga sfecla si telina- curatate, spalate si tocate cuburi mici. Se soteaza 3-4 minute, se stinge totul cu apa si se lasa sa fiarba 20-25 minute. Amestecul se paseaza apoi cu blenderul pana se obtine o consistenta fina si uniforma. Se potriveste gustul cu sare, nucsoara si zeama de lamaie. Se serveste cu crutoane de paine si topping de smantana - daca nu e post.

Aceasta reteta a fost oferita de blogul: truedelights.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri