o mana de bucatele de ciocolata - chipsuri de ciocolata sau ciocolata tocata de voi
Mod de preparare clatite cu ciocolata:
Cu mixerul am batut bine zaharul cu ouale si untul, apoi am adaugat alternativ laptele si faina pana cand a fost gata aluatul. L-am lasat la odihnit cam o jumatate de ora. Primele clatite le-am facut simple, astfel incat sa am un desert si pentru Natalia. Am incins o tigaie si am turnat cu aproximatie cam jumatate de polonic, avand grija ca aluatul sa ramana intr-o forma rotunda.
Acest aluat este mai gros decat clatitele noastre traditionale, iar daca tigaia e bine incinsa, aluatul "se prinde" si nu mai curge in toata tigaia. Dupa ce am facut cateva simple, am adaugat chipsuri de ciocolata in aluat si am continuat sa le fac si pe cele cu ciocolata.
La final am decorat farfuria cu alune macinate si putina miere.
A fost un desert delicios si atat de rapid de facut incat sigur ca apuc sa il fac si la micul-dejun .