Timp de preparare: 40 min - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru :
- 250 g biscuiti fragezi Petit Beurre
- 150 g unt sau margarina
- 100 g ciocolata tartinabila(tip Finetti)
- 250 g branza proaspata de vaci(crema fina)
- 100 g zahar pudra
- zahar vanilat
- 50 ml frisca lichida
- 100 g zmeura proaspata(sau alt fruct prospata de sezon)
Mod de preparare rulada din biscuiti cu crema fina de branza:
1.Se dau biscuitii la robot,apoi se framanta bine cu margarina topita si amestecata cu ciocolata tartinabila, pana obtinem un amestec omogen.
Se intinde, intre doua folii de celofan blatul de biscuiti al ruladei, gros de 0,5 cm.
2.Se mixeaza crema fina de branza de vaci cu frisca lichida, zaharul vanilat si cel pudra, apoi se intinde intr-un strat uniform pe blatul din biscuiti. Deasupra se presara zmeura apoi se ruleaza cu grija si se da la rece cel putin 2 ore.
Se pudreaza cu zahar pudra si se feliaza in felii potrivit de groase.
Pofta buna!
O reteta propusa de: anisoara ursan (anutza67)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana