Timp de preparare: 40 min - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru :
- 250 g biscuiti fragezi Petit Beurre
- 150 g unt sau margarina
- 100 g ciocolata tartinabila(tip Finetti)
- 250 g branza proaspata de vaci(crema fina)
- 100 g zahar pudra
- zahar vanilat
- 50 ml frisca lichida
- 100 g zmeura proaspata(sau alt fruct prospata de sezon)
Mod de preparare rulada din biscuiti cu crema fina de branza:
1.Se dau biscuitii la robot,apoi se framanta bine cu margarina topita si amestecata cu ciocolata tartinabila, pana obtinem un amestec omogen.
Se intinde, intre doua folii de celofan blatul de biscuiti al ruladei, gros de 0,5 cm.
2.Se mixeaza crema fina de branza de vaci cu frisca lichida, zaharul vanilat si cel pudra, apoi se intinde intr-un strat uniform pe blatul din biscuiti. Deasupra se presara zmeura apoi se ruleaza cu grija si se da la rece cel putin 2 ore.
Se pudreaza cu zahar pudra si se feliaza in felii potrivit de groase.
Pofta buna!
O reteta propusa de: anisoara ursan (anutza67)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?