3 / 4

Dulceata de mure

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru dulceata de mure:

  • 1kg si jumatate de mure
  • 1kg si jumatate de zahar

Mod de preparare dulceata de mure:

Am amestecat murele cu zaharul si am lasat sa stea 1 ora impreuna. Am pus la foc mic si am lasat sa fiarba usor. Cand incepe sa faca spuma, o luam cu ajutorul unei linguri.
Verificam pe o farfurie daca dulceata e gata, turnand o picatura. Daca e gata, inchidem focul si o turnam fierbinte in borcane. Le intoarcem invers si lasam asa 10 minute ca sa se sigileze bine.

O reteta propusa de blogul meosiris.blogspot.ro

Mie mi-au iesit 3 borcanase, dar e destul pentru noi 2. Cu siguranta vom folosi dulceata la clatite si la feliile de paine prajita cu unt din week-end atunci cand luam micul dejun impreuna.
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri