Coleslaw este cea mai celebra salata din lume putand fi intalnita in majoritatea restaurantelor si fast-food-urilor de pretutindeni.
Coleslaw este cea mai celebra salata din lume putand fi intalnita in majoritatea restaurantelor si fast-food-urilor de pretutindeni. Aceasta reteta extrem de usor de preparat a fost, probabil, una dintre mancarurile preferate ale romanilor. Mai tarziu a dobandit popularitate pe toate continentele. Durata de preparare: aproximativ 15 min Ingrediente: - 1 bucata de varza alba, tocata fasii - 1 morcov ras - 1 ceapa taiata fasii subtiri - 1 piept de pui taiat cubulete (sau felii subtiri) - 250 g branza telemea Legumele si puiul se amesteca intr-un bol in timp ce intr-un alt vas se prepara sosul din: - 1 lingurita otet - 2 lingurite suc de lamiae - 4 linguri maioneza - 2 lingurite mustar (dulce sau picant, dupa gust) - 1 lingura ulei de masline - piper (dupa gust) Sosul se toarna peste salata de legume si pui. Se lasa o jumatate de ora pentru a se intrepatrunde alimentele si se serveste ornat cu branza si piper, dupa gust. Pofta buna!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cea mai celebra salata: Coleslaw.