Coleslaw este cea mai celebra salata din lume putand fi intalnita in majoritatea restaurantelor si fast-food-urilor de pretutindeni.
Coleslaw este cea mai celebra salata din lume putand fi intalnita in majoritatea restaurantelor si fast-food-urilor de pretutindeni. Aceasta reteta extrem de usor de preparat a fost, probabil, una dintre mancarurile preferate ale romanilor. Mai tarziu a dobandit popularitate pe toate continentele. Durata de preparare: aproximativ 15 min
Ingrediente: - 1 bucata de varza alba, tocata fasii - 1 morcov ras - 1 ceapa taiata fasii subtiri - 1 piept de pui taiat cubulete (sau felii subtiri) - 250 g branza telemea Legumele si puiul se amesteca intr-un bol in timp ce intr-un alt vas se prepara sosul din: - 1 lingurita otet - 2 lingurite suc de lamiae - 4 linguri maioneza - 2 lingurite mustar (dulce sau picant, dupa gust) - 1 lingura ulei de masline - piper (dupa gust) Sosul se toarna peste salata de legume si pui. Se lasa o jumatate de ora pentru a se intrepatrunde alimentele si se serveste ornat cu branza si piper, dupa gust. Pofta buna!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
Babic, o comoară culinară a regiunii Buzău! Prepararea și Savurarea Deliciosului Salam Tradițional Românesc
Paștele în România - Semnificație, obiceiuri și tradiții
Paste carbonara - rețeta autentică și variante delicioase ale unor paste celebre pentru simplitatea și eleganța lor
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse