Se prepară la tigaie 1 kg de muşchi de vită fasonat, cât de pătruns îl doriţi, se stinge cu brandy Alexandrion după care se feliază. Din sosul rezultat se prepară o cremă groasă cu unt şi amidon. Separat se pregăteşte unt aromatizat cu salvie şi rozmarin. Pentru prezentare, folosim rucolla, pe care o spălăm cu grijă şi o aşezăm la uscat pe un şervet curat.
Prezentare: pătuţ de rucolla cu foarte puţină sare, stropită cu unt aromatizat, peste care se aşează muşchiul de vită feliat. Deasupra, se pune crema groasă obţinută mai devreme.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !