Delly si editura Nemira te provoaca iar la concurs. Aceeasi carte a fost oferita si saptamana trecuta, dar pentru ca v-ati dovedit interesati de aceasta carte va mai oferim o sansa.

Delly si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga si in aceasta saptamana una din


Aceeasi carte a fost oferita si saptamana trecuta, dar pentru ca v-ati dovedit interesati de aceasta carte va mai oferim o sansa.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti pana Marti, 5 august 2008, un email pe
office@delly.ro in care sa ne trimiti reteta ta preferata, eventual,dar nu obligatoriu, si o poza atasata acesteia. ( Va rugam sa nu trimiteti retete copiate de pe alte situri de profil)

Castigatorii vor fi anuntati prin email pana joia viitoare.

Nu uita sa te semnezi, sa ne spui orasul in care locuiesti si eventual un numar de telefon pentru a te putea contacta mai usor!

Cartea pe care o poti castiga saptamana asta este: Preparate cu ciuperci

Aceasta carte va prezinta preparate delicioase cu ciuperci.

Pentru vegetarieni, dar mai ales pentru gurmanzi! Retete deosebite, stabilite dupa o experienta de patruzeci de ani.

Mult succes!

Retetele trimise vor fi publicate pe site indiferent daca sunt castigatoare sau nu. Se vor regasi in sectiunea de Retete de la cititoare.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri