Delly si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga in fiecare saptamana una din cele cinci carti oferite de editura Nemira.
Delly si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga in fiecare saptamana una din
Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti pana Marti, 22 iulie 2008, un email pe
office@delly.ro in care sa ne spui care este cartea ta preferata si de ce. Castigatorii vor fi anuntati prin email dar si pe site joia viitoare. Nu uita sa te semnezi, sa ne spui orasul in care locuiesti si eventual un numar de telefon pentru a te putea contacta mai usor!

In aceasta saptamana, cartea “vedeta” din premiul tau este Astroghid De Birou

Puneti stelele sa munceasca in locul vostru!


Astroghid de birou este o incursiune pretioasa in personalitatea celor care joaca un rol in cariera dumneavoastra, din toate unghiurile de vedere, prin toate fatetele existentei, de la orice slabiciune pana la cea mai subtila abilitate.


Este seful dumneavoastra Scorpion? Atunci aveti nevoie de mult fler. Sef, coleg sau subaltern, zodia spune mereu mai mult decat orice confidenta.


Ce profesiune vi se potriveste? Care este traseul profesional al fiecarei zodii? Cum reusiti sa fiti convingator la interviu? Cum stiti daca merita sa il angajati? Cum puteti castiga increderea sefilor? Cum va cuceriti colegii? Cum convingeti subalternii? Impartit in douasprezece tipuri fundamentale, Astroghid de birou descrie zodiile in toate ipostazele posibile.

Mult succes!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Principiile de bază ale mașinii CNC

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri