Nuntile petrecute vara au farmecul lor astfel incat mirii se pot bucura de soare si vreme buna, de tinute lejere care sa nu ii incomodeze, de timp bun pentru drumurile din timpul pregatirii etc. Invitatii de asemenea pot alege tinute lejere, poate chiar usor sexy, caci anotimpul le permite.

Nuntile petrecute vara au farmecul lor astfel incat mirii se pot bucura de soare si vreme buna, de tinute lejere care sa nu ii incomodeze, de timp bun pentru drumurile din timpul pregatirii etc. Invitatii de asemenea pot alege tinute lejere, poate chiar usor sexy, caci anotimpul le permite.

Totusi pentru ca voi si invitatii vostri sa va simtiti bine in timpul petrecerii de nunta va trebui sa alegeti cu grija decorul (indicat fara lumanari sau un local cu aer conditionat) precum si meniul. Temperaturile sunt destul de ridicate iar mancarurile grele sau fierbinti nu sunt indicate.

Indiferent daca alegeti un meniu de nunta servit invitatilor sau optati pentru un bufet suedez noi va sugeram o serie de preparate culinare potrivite unei nunti de vara:

Aperitivele

Acestea trebuie sa fie sarace in grasimi, astfel cascavalul, smantana, maioneza pot fi inlocuite cu succes de salatele din fructe de mare spre exemplu. De asemenea platourile de aperitive pot contine branzeturi slabe asortate cu legume reci precum rosii, castraveti, salate. In privinta bauturilor le sugeram pe cele care se servesc cu gheata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Al doilea fel al meniului de nunta

In general sunt preferate supele si ciorbele reci, de legume, ori servite caldute daca acestea contin carnita de pasare. Supa bulgareasca, supa de pui, supele de legume sunt deci preparatele cele mai potrivite pentru petrecerea voastra de nunta.

Al treilea fel al meniului de nunta

Invitatii prefera cel mai mult fripturile. Fie alegeti gratarul de pui, fie invitatii vor putea alege intre preparatele din pui si cele din peste. Nu serviti doar peste caci adesea se intalnesc persoane carora nu le place carnea de peste. Aceste preparate le puteti asorta cu un ghiveci gustos de legume, cu salate sau cu piure de cartofi. Se vor servi vinurile potrivite reci.

Desertul

Exceptand gustarea din delicatesa serii, mai exact tortul de nunta, desertul invitatilor poate fi reprezentat de preparate din fructe, spre exemplu salata de fructe servita rece. O idee apreciata de invitati ar fi sa se bucure de gustul fin, rece si aromat al unei cupe de inghetata ornata apetisant cu ciocolata si siropuri. Daca totusi aceste idei pentru desertul de nunta nu corespund posibilitatilor si dorintelor voastre puteti alege si ruladele de fructe reci sau alte prajituri cu fructe. Evitati insa ciocolata si frisca atat pentru faptul ca nu sunt preparate usore cat si pentru a nu eclipsa gustul tortului de nunta, acesta trebuie sa ramana cel mai apreciat.

sursa: www.grace.ro

Citeste pe Grace si:

Ce cadou le luam nasilor?

Ce trebuie sa stiti despre cadourile de nunta

Cadouri potrivite pentru nuntasi

Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri