12:03, 20 Martie 2008 publicat în Lifestyle culinar

Gatim, invatam retete, dar trebuie si sa ne mai amuzam din cand in cand. In editia de azi Delly te invita sa citesti cateva bancuri cu restaurante, chelneri si nu numai.

Gatim, invatam retete, dar trebuie si sa ne mai amuzam din cand in cand. In editia de azi Delly te invita sa citesti cateva bancuri cu restaurante, chelneri si nu numai.

Ospatar, am varsat toata sarea din solnita in supa.


Nicio problema domnule, va aduc alta solnita.


Intra o tipa blonda goala intr-un bar si cere ceva de baut.
Barmanul se uita cu atentie la ea si blonda il intreaba:
Ce te uiti asa, nu ai mai vazut o femeie goala?
Ba da, dar ma intrebam de unde o sa scoateti banii.


Chelner, am o musca in supa!
Nu strigati asa de tare pentru ca o sa vrea si altii.


Dupa ce un client asteapta peste o jumatate de ora pana sa vina chlenerul, cand vine acesta ii spune:
Adu-mi si mie o duzina de melci.
Imediat.
Stii ceva? Mai bine lasa-i sa vina singuri, sigur ajung mai repede.


Chelner!
Da, cu ce va pot ajuta?
Te rog imi poti praji putin puiul? Imi mananca toata salata.


Cum se poate scapa mancarea de muste?
Se urca mancarea in pod, mustele vin la ea si atunci se ia scara. Mustele raman acolo.


Nu va suparati cafeaua mea este rece.
Bine ca mi-ai zis, cea cu gheata este mai scumpa.


Un client gaseste o musca in halba cu bere si ii spune chelnerului.
Vai dar zgarcit sunteti, cata bere credeti ca poate sa bea o amarata de musca?


Un om avea o problema cu gandacii de bucatarie si nu stia cum sa scape de ei.Se duce la vecinul lui si il intreaba cum a reusit el. Ii explica simplu ca trebuie sa vorbeasca personal cu capitanul gandacilor si sa ii spuna sa atace bucataria vecinului de deasupra.
A doua zi bucataria era goala. Nici urma de gandac. Seara, cand omul se baga in pat vine capitanul gandacilor la el si ii zice: Gata,am rezolvat. Am atacat bucataria vecinului si am capturat 1 milion de prizonieri.


Mormoloci serviti in acest restaurant?
Servim pe toata lumea, luati loc va rog.


Un client intreaba un chelner, in mijlocul iernii.
Chelner ce ai rece in acest moment?
Picioarele, domnule.


Nu vreau sa am surprize asa ca va spun de acum: am la mine doar 6 RON.Ce-mi recomandati?
Va recomand un alt restaurant.


Tu ce bancuri in stil culinar cunosti?

Un articol de Livia

Citeste si:
Merită să le încerci: 6 preparate delicioase specifice bucătăriei...
Merită să le încerci: 6...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri