Cel mai interesant, incitant, provocator proiect culinar din RomÔnia! Un show culinar oferit de cei mai buni specialisti ai artei culinare, evaluati de un juriu international de maestri !

Cel mai interesant, incitant, provocator proiect culinar din România!
Un show culinar oferit de cei mai buni specialisti ai artei culinare, evaluati de un juriu international de maestri !

Aparut pe fondul unui vid total in zona artei culinare, Campionatul isi propune sa aduca in România conceptul de „bucatarie-cultura”. Fie ca ne place sau nu, bucataria, generic vorbind, ocupa un spatiu extrem de important in viata fiecaruia dintre noi. Ridicarea gatitului de la rangul de „obligatie conjugala” la statut de arta presupune schimbarea unei mentalitati impamântenita. Campionatul InternaTional de Gatit in Aer Liber se adreseaza atât specialistilor (maestri ai artei culinare, bucatari) cât si amatorilor (celor pasionati de gatitul in aer liber). De ce in aer liber? Conceptul isi propune sa scoata bucatarul din spatiul sau traditional de lucru, transformându-l intr-o vedeta, iar celui pasionat de gatit, sa-i stimuleze imaginatia, sa-i ofere ocazia sa-si exerseze talentul, altfel decât o face de obicei. Campionatul le ofera, astfel, amândurora, oportuniatea de a se intâlni si de a da frau liber creativitatii (nu este impusa tematica in competitie).

Presedintele juriului: ROBERT RAINFORD

Juriu: Dan Chisu, Dumitru Burtea, Serban Huidu, Serban Ionescu, Cornelia Ghisoi,Nicolae Nejloveanu, Stefan Bercea, Vlad Florica

Observatori: Bernard Nemnom, Antony Leguay, Tyler Smith, MistreTu

Organizatorul evenimentului:
AsociaTia Culturala Euro Est Alternativ

Co-organizator:
CRAMELE HALEWOOD

Programul evenimentului:

Competitie contra cronometru intre concurentii inscrisi la fiecare sectiune
Competitie de preparate culinare reci
DemonstrtTii de arta culinara
Concursuri cu premii pentru publicul spectator
Degustari de vinuri – toate sortimentele produse de Cramele Halewood
Concerte de muzica: populara, etno, dance, jazz, rock
Teatru ambulant – comedianti, acrobati, mimi
Societati comerciale de renume naiional si international
Invitati speciali – personalitati, artisti consacrati, critici, jurnalisti, presa de specialitate
In cadrul evenimentului vor avea loc doua conferinte de presa(vineri, 29 februarie 2008, orele 16.00, sâmbata, 1 martie 2008, orele 16.00)

Pentru mai multe detalii accesati site-ul: www.aceea.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cel mai mare eveniment culinar din tara.