Pretul meniului depinde de ce fel de mancare se va servi la masa, dar si de locatie. Inainte de a-l alege este recomandat sa se treaca pe hartie toate costurile suplimentare dar si costurile incluse in pretul meniului.
Sunt restaurante care au anumite pretentii, s-ar putea sa va impuna sa cumparati de la ei, in cazul in care inchiriati localul, un anumit fel de mancare sau bautura.
Meniul nu se refera practic doar la preparate culinare, in realitate, in acesta se mai pot include si alte cheltuieli, fiti atenti, doar asa se evita ca la sfarsitul petrecerii de nunta sa existe datorii prea mari din partea mirilor.
Daca ai fost la nunti sau ai avut deja propria nunta te asteptam cu sfaturi privind meniul tau de nunta, ce anume a continut si care au fost reactiile invitatiilor.
Care este continutul unui meniu obisnuit?
Aperitiv - rece si cald
Preparat de baza (friptura, sarmale, peste)
Desert
Bautura
Sa vedem cam ce anume ar trebui putea sa contina meniul. Va oferim mai multe variante pentru a putea combina dupa bunul plac.
Aperitiv
- pateuri reci
- salata de cruditati
- icre
- salata de vinete
- branza
- rosii umplute
- ardei grasi umpluti cu branza
- castraveti
- oua umplute
- masline
- rulada de vitel pe portocala
- cascaval
- sunca de Praga
- jambon
- salam
- chifltelute
- peste afumat
Preparate de baza
- peste cu garnitura
- friptura cu cartofi, muraturi
- pastrav prajit cu lamaie
- sarmale cu mamaliguta si smantana
- sarmale cu costita afumata
- piure de cartofi cu friptura de porc
- sarmale in foi de vita cu iaurt
- pulpe de pui la gratar cu legume mexicane
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară