- carnea de capra, oaie sau miel face parte din mancarea preferata si nelipsita de la mesele arabilor
- graul este folosit pentru paine, salate si diferite feluri de mancare
- nu exista preparat fara mirodenii
-fasole
Probabil ca v-am starnit curiozitatea privind bucataria arabilor si ati vrea sa incercati o reteta specifica arabilor.
Mansaf
Ingrediente
1,5 kg carne de oaie
1,2 l iaurt sau smantana
3 linguri faina
7 catei usturoi
sare
piper
Mod de preparare
Carnea de oaie se taie bucati mari si se pune la fiert in 4 litri de apa cu sare si piper timp de minim o ora.
Zeama ramasa in urma fierberii carnii se amesteca cu iaurtul, 3 linguri de faina. Se pune pe foc si se lasa asa pana cand da in clocot.
Zeama de iaurt se trece prin sita si se amesteca bine cu carnea de oaie si se mai fierbe inca 30 de minute.
Peste carne se adauga usturoiul taiat marunt si prajit.
Carnea se serveste cu orez.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară