ghid pentru o viaţă împlinită

5 retete de tochitura

slide-ul 5 / 5
5 retete de tochitura: Tochitura de pui

Tochitura de pui

Ingrediente necesare pentru tochitura de pui

  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 500 g piept pui
  • 700 g ficatei
  • 700 g carnati
  • 6-7 catei de usturoi
  • 2 linguri bullion
  • condimente
  • 1 ceasca de ulei

Mod de preparare tochitura de pui:

Se pun pipotele si inimile la calit cam 10 minute. Pieptul de pui se taie bucatele si se caleste. Se lasa pe foc pana se albeste si apoi se adauga ficateii. Dupa cateva minute adaugati carnaciorii si usturoiul zdrobit. Adaugati condimentele (oregano si piper alb), acoperiti cu un capac si lasati cam 30 de minute. Amestecati bulionul cu 2-3 linguri de apa si turnati peste celelalte ingrediente. Dupa 15 minute tochitura este gata. Se serveste cu mamaliguta calda!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 retete de tochitura.

Alte prezentari din sectiunea Culinar


Prezentari din categoria