ghid pentru o viaţă împlinită

Drob: 5 retete pentru masa de Paste

slide-ul 5 / 5
Drob: 5 retete pentru masa de Paste: Drob de miel in aluat

Drob de miel in aluat

Ingrediente:

-maruntaie de miel
-400 g faina
-250 ml ulei
-5 oua
-2 legaturi de ceapa verde
-1 legatura de marar
-1 legatura de patrunjel
-miezul de la o franzela
-100 ml lapte
-sare
-piper

Mod de preparare:

Se pregateste un aluat fraget din faina, ulei si un ou, care se intinde intr-o foaie subtire. Maruntaiele fierte si date prin masina de tocat se omogenizeaza cu ouale ramase, ceapa si verdeata tocate marunt si cu miezul de franzela inmuiat in lapte si stors. Compozitia se asterne uniform pe mijlocul foii de aluat, dupa care se înveleste si se introduce la cuptor, la foc potrivit, intr-o tava unsa cu ulei. Se lasa pana se rumeneste.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Drob: 5 retete pentru masa de Paste.

Alte prezentari din sectiunea Culinar