ghid pentru o viaţă împlinită

Drob: 5 retete pentru masa de Paste

slide-ul 3 / 5
Drob: 5 retete pentru masa de Paste: Drob de miel cu pesmet si ou

Drob de miel cu pesmet si ou

Ingrediente:

-maruntaie de miel
-6 oua
-2 legaturi de ceapa verde
-1 legatura de marar
-1 legatura de patrunjel
-100 ml ulei
-100 g pesmet
-sare
-piper

Mod de preparare:

Maruntaiele se spala, se curata si se fierb in apa rece cu sare, apoi se scot si se lasa la racit. Ceapa si verdeata se curata, se spala si se taie marunt. Se dau maruntaiele prin masina de tocat, apoi se amesteca bine cu ceapa si verdeata. Se adauga, pe rand, 4 oua, cateva linguri de ulei, sare si piper dupa gust. Tava, dupa ce se unge bine cu ulei, se tapeteaza cu pesmet, apoi se intinde bine compozitia si se introduce in cuptorul incins, unde se lasa, la foc moderat, timp de 20 de minute. Dupa aceea, se bat bine cele doua oua ramase, se toarna peste compozitie, iar tava se introduce iarasi in cuptor, lasandu-se pana se rumeneste frumos.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Drob: 5 retete pentru masa de Paste.