Lăsăm în continuare lista completă de ingrediente și modul de preparare:
https://www.instagram.com/trusca_simona/reel/DFHz9Z6txIg/
Ingrediente pulpe de pui:
•650 g pulpe de pui dezosate;
•1/2 linguriță: sare, piper, curry, turmeric, usturoi granulat, boia dulce afumată, ghimbir, chimion;
•100g iaurt.
Mod de preparare:
1. Am transferat pulpele de pui într-un castron, iar peste ele am pus condimentele și iaurtul. Am amestecat foarte bine și le-am lăsat pentru 10 minute la marinat.
2. Le-am pus apoi în Airfryer și l-am pornit la 200*C pentru 25 de minute(timpul poate să varieze în funcție de cât de groase sunt pulpele de pui). La jumătatea timpului le-am întors pe cealaltă parte.
Ingrediente salată:
•150g frunze Kale;
•1 lingură oțet;
•1 linguriță ulei;
•sare și piper după gust;
•1 linguriță miere.
Mod de preparare:
1. Am îndepărtat cotoarele frunzelor și am rupt frunzele în bucăți mai mici.
2. Le-am spălat foarte bine și le-am scos pe șervețele de bucătărie pentru a îndepărta cât mai bine apa de pe ele.
3. Le-am transferat într-un castron, am pus peste ele restul ingredientelor și “le-am masat” pentru aproximativ un minut, până când s-au înmuiat puțin.
Ingrediente orez:
•1 castron mic cu orez;
•2 castroane și jumătate cu apă(același castron cu care măsurăm orezul);
•1/2 linguriță: sare, piper, curry, turmeric, usturoi granulat, boia dulce afumată, ghimbir, chimion.
Mod de preparare:
1. Într-o crăticioară aflată pe foc mediu am pus apa, condimentele și orezul foarte bine spălat. Am amestecat bine și am lăsat totul pe foc pentru 10 minute după ce compoziția a dat în clocot.
2. Am oprit focul, am amestecat și apoi am pus capacul. Am mai lăsat orezul pentru încă 10 minute sub capac.
https://www.instagram.com/trusca_simona/reel/DE5mrRVNb9-/
Mic dejun: sendviș cu lipie, cremă de brânză, șunculiță din piept de curcan și castravete + 150g iaurt.
Prânz: salată cu morcov dat pe răzătoare, crutoane din năut(găsești rețeta pe blog simonatrusca.com), ouă fierte, halloumi și dressing(ingrediente dressing: 1/2 zeamă de lămâie, 1 lingură ulei de măsline, sare, 1/2 linguriță muștar).
Gustări: banană, curmale.
Cină: pulpe de pui dezosate cu mujdei, mămăligă, cottage cheese.
https://www.instagram.com/p/DDsIJWptN5s/
Mic dejun: terci de ovăz cu banană și scorțișoară.
Aceasta este cea mai simplă și rapidă variantă la care puteam să apelez. Găsiți pe blog simonatrusca.com mai multe variante de a-l prepara.
Prânz: recunosc, nu aveam foarte multe în frigider și a trebuit să improvizez. Totuși, a ieșit delicios. Am făcut un hummus cu legume coapte.
Pentru legume am folosit doi morcovi și un cartof dulce. Le-am curățat, tăiat în cubulețe și condimentat. Le-am condimentat cu puțin ulei, sare, piper, usturoi granulat și boia dulce afumată. Am amestecat foarte bine și le-am pus în Airfryer la 200*C pentru 15 minute. La jumătatea timpului am scos cuva de la Airfryer și am agitat-o puțin. În ultimele 5 minute am adăugat și o mână de roșii cherry în cuvă.
Pentru hummus am folosit:
•240g năut;
•3 ardei copți;
•1/2 zeamă de lămâie;
•1 linguriță tahini;
•sare;
•piper.
Mod de preparare: Am pus toate ingredientele în chopper și am mixat până când am obținut consistența dorită.
Gustare: clementine.
Simona Trușcă, inspirație pentru mesele la birou: rețete rapide și gustoase pe toate gusturile


Simona Soare, trainer pentru dezvoltare personală: Este o formă de curaj extraordinară să te prezinți în fața lumii fără măști! În autenticitate găsești frumusețea cea mai profundă a vieții

Simona Soare, trainer pentru dezvoltare personală: Este o formă de curaj extraordinară să te prezinți în fața lumii fără măști! În autenticitate găsești frumusețea cea mai profundă a vieții
Simona Trușcă, cunoscută pentru pasiunea sa pentru gătit și rețetele creative pe care le împărtășește pe contul său de Instagram, revine cu o nouă provocare culinară! De data aceasta, ea sare în ajutorul celor care își doresc mese delicioase și echilibrate la birou, lansând o serie de rețete menite să inspire și să simplifice viața celor mereu pe fugă.
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9