Este o salată sățioasă și totodată ușoară, cu foarte puține calorii și poate înlocui o masă principală din zi (mai ales dacă aveți un program de masă în grabă sau dacă vă aflați la dietă).
Ingrediente:
4-5 ciuperci
Un bol mic de broccoli
3-4 miniardei sau 2 ardei grași mari
O jumătate de morcov ras
2 linguri mazăre
Ardei iute verde, crud, după gust (opțional)
Un bol de tofu tăiat cuburi și rumenit într-o tigaie antiaderentă
O linguriță semințe de cânepă (opțional)
O jumătate de ceapă roșie (opțional)
Tocați și puneți la rumenit într-o tigaie antiaderentă: broccoli, ardeiul, ceapă dacă ați ales să o folosiți, ciupercile (întregi sau tăiate felii), morcovul ras. Puteți adăuga o linguriță de ulei de măsline extravirgin. Amestecați cu restul ingredientelor, asezonați cu sare după gust și folosiți, dacă doriți, dressingul preferat. Poftă bună!