Cocktail de struguri si ghimbir
Pentru 400 ml:
150 g struguri albi, fara samburi,
200 g struguri negri
o bucata ghimbir proaspat de cca 2-3 cm.
Continut caloric: 274,6 kcal/400ml
Mod de preparare:
Se spala strugurii cu atentie si se scot samburii.
Ghimbirul se curata de coaja si se taie bucati.
Se amesteca impreuna cu strugurii, apoi se varsa intr-un pahar de cocteil cu cuburi de gheata.
O reteta propusa de: Nastac Miruna (Dianana)
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- cocteil
- ghimbir
- struguri albi
- struguri negri

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei