Lichiorul de capsuni poate fi pregatit de tine.


Ingrediente:

  • Capsuni 300 gr
  • Alcool dublu rafinat 1/2 l
  • 250 gr zahar
  • 200 ml apa

Mod de preparare:

Intr-o sticla de lapte (sau mazare) se pun circa un sfert din inaltimea sticlei (cam de o palma) capsunile si deasupra se toarna 1/2 l de alcool dublu rafinat. Se lasa 2-3 zile.

Separat se face un sirop fiert din 250 gr zahar si 200 ml apa.
Dupa ce se raceste se toarna peste alcool.

O reteta propusa de: Cactusul (Cactusul)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Lichior de capsuni.