ghid pentru o viaţă împlinită

Socata

O reteta simpla de socata. Nu ezita sa o pregatesti in aceasta perioada.

Ingrediente

  • 12 flori de soc
  • 10 l de apa
  • 1 kg zahar
  • 10 g drojdie proaspata
  • 1 lingura de otet
  • 1 lamaie taiata felii

Mod de preparare

Toate ingredientele se pun intr-un borcan si se lasa la macertat timp de o saptamana. Este recomandat sa se amestece zilnic.
Se strecoara si se pune in sticle.
Se tine la frigider.

Socata este excelenta rece.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Socata.


socata (4 comentarii, 739 vizualizari)
sigur o saptamana? eu o tin mai putin, vreo 3-4 zile, si e f buna. am tinut-o odata mai mult si parca nu mai era asa buna