Carne de vita pe pat de morcov, ceapa si ciupercute ciufulite

Ciuperci ciufulite, morcov, ceapa alba si aroma de usturoi pe carnea de vita... un preparat usor de "duminica"

Timp de preparare: - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500gr carne vaca
  • 5 cepe(albe) mari
  • 5 morcovi generosi
  • 10 ciuperci
  • sare
  • piper
  • catei de usturoi

Mod de preparare:
Ceapa, morcovul si ciupercile taiate rondele se vor pune intr-o cratita astfel:
-putin ulei
-un rand ceapa
-un rand morcov
-cateva bucati ciupercute si-n final carnita de viata care a fost taiata feliute... sare, piper si catei de usturoi printre straturi..
si din nou rand pe rand cate un strat de ceapa, morcov, ciuperci si-n final carnita de vita.. sare, pier, catei de usturoi.
-La final turnati o cana de apa... puneti capacul si lasati la un foc mic pana cand carnita de vita este fiarta.

IMPORTANT!
Nu amestecati in cratita pentru a nu distruge straturile deja formate..
se poate servi cu:
-orez
-cartofi de toate tipurile(nu recomand cartofii prajiti)
-Eu las preparatul pe foc mic cca 2 ore, acum depinde foarte tare si de carnita de vita folosita..este un preparat gustos si usor digerabil..

POFTA MARE!

Arianna


Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Carne de vita pe pat de morcov, ceapa si ciupercute ciufulite.