ghid pentru o viaţă împlinită

Tort din piscoturi

Un desert delicios si simplu de preparat

Timp de preparare: - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g piscoturi
  • 150 ml apa
  • 200 g zahar
  • 2 linguri de rom (pentru blat)
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 100 g ciocolata
  • 300 g frisca (pentru crema)
  • kiwi pentru ornat

Mod de preparare:
Preparare:
Se insiropeaza piscoturile cu sirop cald, parfumat cu rom, apoi se aseaza un strat pe un platou mare. Crema se prepara astfel: se freaca untul spuma, se adauga zaharul, ciocolata data prin razatoare si frisca, amestecand continuu. Crema se omogenizeaza si se pune un strat peste
primul rand de piscoturi. Se aseaza un alt rand de piscoturi insiropate, se acopera cu crema si se incheie cu un rand de piscoturi, care se acopera cu frisca sau cu crema ramasa. Se orneaza cu felii de kiwi.Tortul se tine la rece, se taie dupa doua ore .

O reteta propusa de: IRINA VASCENCO (yryna91)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tort din piscoturi.


nedumerire ... (3 comentarii, 512 vizualizari)
tort cu piscoturi (1 comentariu, 381 vizualizari)
tort din piscoturi (1 comentariu, 376 vizualizari)