ghid pentru o viaţă împlinită

Carne de vita cu sos WORCESTSHIRE

Un preparat pur si simplu delicios!

Timp de preparare: 25 min

Dificultate: redusa

Ingrediente (pentru o portie):

  • 200g.muschi de vita fasonat,
  • 15g.paine toast,(2 felii)
  • 25g.cascaval,
  • 50g. ciuperci proaspete,
  • 30g.ceapa,
  • 10 ml.ulei de masline,
  • 100 ml. vin rosu semidulce,
  • 20 ml.sos Worcestshire(din comert),
  • 20g.unt,
  • 50g.smantana,
  • 50g.coacaze,
  • 20 ml. coniac,
  • sare,
  • piper;
  • Garnitura:orez natur;

Mod de preparare:
1.Se taie muschiul in 2 felii, se prajeste pe ambele parti in ulei de masline la foc mare circa 2 minute.
2.Muschiul de vita se pune pe crutoanele de paine ,deasupra cate o felie de cascaval subtire, apoi peste cascaval ciupercile proaspete. Se introduc la cuptor cele 2 bucati ce constituie o portie .Se lasa 5 minute la 200*C.
2.In uleiul ramas de la prajitul carnii ,se caleste ceapa ,se adauga coacazele si untul. Cand acestea se rumenesc, se sting cu vinul rosu ,sosul Worchestshire,se pune sare ,piper , smantana si coniacul.Sosul astfel pregatit se pune pe farfurie ,pe toata suprafata acesteia. Bucatile de carne se aseaza in mijlocul farfuriei.De jur imprejur se aseaza garnitura de orez natur. Se serveste cu un vin rosu sec.

O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Carne de vita cu sos WORCESTSHIRE.


Discutii despre Carne de vita cu sos WORCESTSHIRE

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.