Este un pic greu sa mananci bine si sofisticat atunci cand ai un buget mic. Si, cum nu suntem singuri in situatia aceasta, chef Jack ne demonstreaza cum sa facem o versiune mai usoara si mai economica a unui filet mignon de vita. Practic, el ne arata cum putem face o friptura gustoasa, cu bani putini. O metoda ingenioasa pentru cei interesati de fripturi.
Aveti nevoie de urmatoarele: 2 bucati de muschi de vita, sare de mare, condimente. Modul de preparare este destul de simplu, dar implica ceva timp. Tot ce trebuie sa faci este sa acoperi muschiul cu un strat de sare, sa-l lasi la "macerat"o ora si jumatate, asezonezi cu condimentele care iti plac, dupa care le pui pe gratar.
Destul de simplu, nu-i asa?
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie