16 Martie 2015 publicat în Retete culinare 56 share-uri

Pentru fanii fripturilor si ai preparatelor din carne avem cateva trucuri interesante. Trucuri pentru a prepara o friptura delicioasa si fara ingrediente care sa-ti goleasca portofelul.

Este un pic greu sa mananci bine si sofisticat atunci cand ai un buget mic. Si, cum nu suntem singuri in situatia aceasta, chef Jack ne demonstreaza cum sa facem o versiune mai usoara si mai economica a unui filet mignon de vita. Practic, el ne arata cum putem face o friptura gustoasa, cu bani putini. O metoda ingenioasa pentru cei interesati de fripturi.

Aveti nevoie de urmatoarele: 2 bucati de muschi de vita, sare de mare, condimente. Modul de preparare este destul de simplu, dar implica ceva timp. Tot ce trebuie sa faci este sa acoperi muschiul cu un strat de sare, sa-l lasi la "macerat"o ora si jumatate, asezonezi cu condimentele care iti plac, dupa care le pui pe gratar.

Destul de simplu, nu-i asa?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri