ghid pentru o viaţă împlinită

Farfalle cu busuioc, sos de rosii si masline

Sunt bune si se pregatesc foarte repede, constituind o alegere inspirata pana si pentru cei mofturosi din fire.

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru farfalle cu busuioc, sos de rosii si masline:

  • 400 de grame de farfalle
  • 1 varf de cutit de sare
  • 6 lingurite cu bulion
  • 2 lingurite cu ulei de floarea-soarelui
  • 1 cana masline negre
  • cateva frunzulite proaspete de busuioc

Mod de preparare farfalle cu busuioc, sos de rosii si masline:

Se fierb pastele in apa cu sare, dupa ce au fiert se scurg de apa. Intre timp se pregateste sosul din 2 lingurite de ulei de floarea-soarelui, 6 lingurite de bulion, putina sare si busuioc tocat marunt (cateva frunzulite proaspete).

Sosul se lasa sa scada putin, cateva minute pe focul moderat. La final se adauga peste farfalle. Se poate presara si putin parmezan.

farfalle cu busuioc, sos de rosii si masline

Pofta buna!

O reteta recomandata de blogul ideidelicioase.blogspot.ro

O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Farfalle cu busuioc, sos de rosii si masline.