1 / 4

Paste cu busuioc

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru paste cu busuioc:

  • paste integrale ( de preferat)
  • rosii bine coapte
  • busuioc din belsug (o mana)
  • masline
  • rucola (sau alte frunze verzi)
  • chives sau ceapa verde
  • ulei de masline
  • sare
  • otet balsamic (sau din mere)

Mod de preparare paste cu busuioc:

Se fierb pastele al dente. Se scurg, se clatesc se lasa la racit. Intre timp, taiem rosiile in cubulete, maslinele fasii, salata se rupe, ceapa cubulete sau cum va place.
Amestecam totul si adaugam sare, ulei de masline si otet. Si mancam.

Secretul in aceasta salata de paste e otetul. Acidul acetic inhiba anumite enzime cu rol de descompunere al glutenului. In felul acesta, carbohidratii se digera mai lent, glicemia nu urca pana la cer instantaneu si ne simtim satui pentru o perioada mai lunga de timp.

Pofta buna si un busuioc!:)

O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri