ghid pentru o viaţă împlinită

5 retete cu vinete proaspete

slide-ul 1 / 5
5 retete cu vinete proaspete:  Musaca de vinete cu pui

Musaca de vinete cu pui

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru musaca de vinete cu pui:

  • o vanata
  • 500 gr.carne de pui
  • o ceapa
  • optional: ardei, morcovi sau ce legume va mai plac
  • cascaval ras
  • sare piper
  • cimbru
  • suc de rosii

Mod de preparare musaca de vinete cu pui:

Pregatim carnea de pui: o tocam si o amestecam cu ceapa maruntita, eu am adaugat si niste ardei maruntit, niscaiva cimbru, am potrivit la gust cu sare, piper. Am taiat vinata in feliute groase de jumatate de centimetru.
In craticioara in care vrem sa gatim, punem putin suc de rosii pe fund, dupa care asezam primul strat de vinete pe care presaram sare si piper.

Peste acest prim strat de vinete punem carnea, adaugam al doilea strat de vinete, saram, piperam, adaugam inca un strat de carne si ultimul stat de vinete.
Turnam restul de suc de rosii si o jumatate de pahar de apa. Eu am mai pus si niste feliute de rosii, subtiri – subtiri.
Tinem la cuptor cam o ora la 250 grade. Eu am preferat sa presar cascavalul in farfurie, peste mancarea aburinda.

O reteta recomandata de blogul casutalaurei.blogspot.ro

Voteaza reteta:

Scor: 4.33 din 12 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 retete cu vinete proaspete.

 
Setari Cookie-uri