5 / 6

Legume cu toufu

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru legume cu toufu:

  • un dovlecel verde zuchinni
  • un cub de branza de soia
  • un morcov taiat feliute
  • un fir de ceapa sau de praz
  • 4-5 ciuperci mu er
  • 2 catei de usturoi
  • 2 feliute de ghimbir proaspat
  • un praf de sare
  • 2 lingurite de ulei de susan
  • 2 lingurite de sos de soia

Mod de preparare legume cu toufu:

Branza de soia de taie in bucati, ciupercile se pun la inmuiat in apa, dovlecelul se taie rondele, iar ceapa, usturoiul si ghimbirul se toaca si ele marunt si se incepe gatitul. Intr-un wok se incinge uleiul si se adauga ceapa, ghimbirul si usturoiul. Se adauga morcovii, apoi dovlecelul, ciupercile inmuiate si scurse de apa, apoi branza de soia, se amesteca si se lasa pe foc iute 1 minut. Se condimenteaza cu sare si sos de soia se mai lasa 1 minut pe foc si apoi se serveste.

 

Este o mancare usoara si cu colorit frumos!

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri