Un desert excelent si pentru zilele de post!

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru fusilli cu pesmet, nuca si scortisoara:

 

    250 g paste spirale (fusili) 2 linguri pesmet 3 linguri de nuca 3 linguri zahar brun coaja de lamaie rasa o lingurita de scortisoara putin ulei

 

Mod de preparare fusilli cu pesmet, nuca si scortisoara:

 

Se fierb pastele cu un praf de sare 10 minute, se scurg si se trec sub un jet de apa rece.
Se incinge uleiul intr-o tigaie, dupa care se prajeste in el pesmetul cu nuca si zaharul (nuca se marunteste putin, nu se lasa intreaga). Apoi se adauga coaja de lamaie rasa si o lingurita de scortisoara si se amesteca. Se pun pastele in aceasta compozitie si se amesteca usor.
Se servesc si calde si reci, sunt bune oricum.
Pont: Daca vreti ceva mai ieftin, dar si bun in acelasi timp, pur si simplu prajiti pesmetul cu zahar in ulei si amestecati cu pastele.


O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)

Aceasta reteta participa la Concursul Retete gustoase pentru postul Craciunului!! Click aici pentru a participa si tu!