1 / 6

Inghetata de pepene galben

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru inghetata de pepene galben:

  • 1 pepene galben parfumat,
  • 1 lingura unt,
  • 2-3 linguri zahar,
  • 1 lingurita gelatina,
  • 100 ml smantana pentru frisca,
  • 3 linguri zeama de portocala.

Mod de preparare inghetata de pepene galben:

Pepenele galben se taie in doua si se indeparteaza semintele. Se scoate apoi, miezul din interior, lasand si pe coaja un strat de aproximativ 1 cm. Gelatina se inmoaie timp de 10 minute in zeama de portocala, apoi se dizolva pe baie de aburi. Se incinge untul intr-o tigaie si se adauga miezul de pepene si zaharul. Se lasa pe foc pana se inmoaie, apoi se paseaza bine cu o furculita. Piureul obtinut se amesteca cu gelatina si se lasa sa se raceasca.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul: truedelights.ro

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri