O reteta de post aspectuoasa si foarte gustoasa!

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necasare pentru lasagna de post:

 

    250 gr ciuperci de padure fierte 9 foi de lasagna 1 ceapa 3 catei de usturoi frunze de busuioc proaspete 500 ml suc de rosii sare piper proaspat macinat ulei de masline extra virgin

 

Mod de preparare necesare pentru lasagna de post:

 

Se feliaza ciupercile, se taie ceapa si usturoiul. Se calesc in putin ulei ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile, apoi sarea,piperul si busuiocul. Se ia tigaia de pe foc. Se asaza foile de lasagna in tava. Se imparte in trei compozitia de ciuperci si se pun peste fiecare rand de foi, terminand cu ciupercile. Se toarna sucul de rosii peste si se da la cuptor, cam 30-40 de minute. Se serveste calda si se orneaza cu frunze de busuioc.


O reteta propusa de: Adina Ciocalau (mitinita)