Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru fursecuri Flori de camp:

    250 g faina 2 linguri faina pentru modelat 120 g zahar pudra 1 praf de sare 125 g unt coaja de la o lamaie 1 ou  2 albusuri 100 g zahar pudra 75 de grame migdale macinate putina dulceata  

Mod de preparare fursecuri Flori de camp:

Faina, oul, 120 g zahar, coaja de lamaie, untul taiat cubulete, sarea se amesteca si se lasa in frigider 30 de minute. Cele doua albusuri se bat spuma, se adauga 100 de g zahar pudra, treptat. Se mixeaza pana spuma se intareste, apoi se adauga migdalele macinate. Se intinde foaia de aluat, se taie cu ajutorul formelor. Se asaza intr-o tava unsa cu unt. In mijlocul fiecarui fursec se aseaza o lingurita din compozitia de albusuri cu migdale. Se coc in cuptorul preincalzit la 170 de grade, 15 minute. Cand s-au racit, in mijlocul fiecarui fursec se face o gaura mica in care se pune putina dulceata. Pofta buna!



O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)