Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa
 

Ingrediente necesare pentru cartofi cu branza de vaci:

 

    1 kg cartofi  200 g Crema de branza Almette cu smantana 200 g branza Feta 4 linguri iaurt 1 morcov 1 ardei gras 1 castravete cornichon 1 ceapa verde 2 catei de usturoi busuioc piper sare

 

Mod de preparare  cartofi cu branza de vaci:

 

1. Se spala si se fierb cartofii.
2. Intre timp, branza Feta se faramiteaza si se zdrobeste cu furculita.
3. Intr-un castron, se amesteca branza de vaci cu iaurtul si branza Feta pana se obtine un amestec omogen.
4. Se curata, se spala si se taie bucati morcovii, ardeiul gras si castravetii.
5. Se decojesc si se taie bucati ceapa si usturoiul.
6. Se spala si se marunteste busuiocul.
7. Se amesteca legumele, ceapa cu usturoiul si busuiocul impreuna cu branza de vaci. Se adauga piper si sare dupa gust.
8. Se decojesc cartofii fierti, se taie cubulete si deasupra se pune branza de vaci picanta.



O reteta propusa de: (garbo223014)