Eram noi intr-o seara in pana de idei si ne tot gandeam... da' noi ce mancam maine? Noroc ca n-am intrat in panica si luat pe o revista Good Food, care mereu e la indemana. Am gasit aceasta bunatate de salata, ultra rapida, asa ca n-am stat prea mult pe ganduri si am pregatit-o. Desi simpla, acesta salata este combinatie de ingrediente de-a dreptul geniala.

Ingrediente salata de ficatei de pui:
    400-500 g ficatei de pui 50 g salam chorizo (puteti folosi si carnati) o punga de salata asortata o mana de nuci (vreo 50g) o legatura patrunjel sare, piper, otet 2 linguri ulei pentru prajit + 1 pentru dressing
  Mod de preparare salata de ficatei de pui:
 
Incingem uleiul si calim feliile de chorizo cateva minute pe fiecare parte, pana devin crocante. Le scoatem si in uleiul ramas calim ficatei, asta dupa ce in prealabil i-am spalat si curatat. Cel mai bine este ca faceti operatiunea intr-o tigaie cu capac, pentru ca ficateii stropesc destul de mult. Separat amestecam salata cu dressingul (ulei, otet, sare, piper), dupa care adaugam ficateii, feliile de chorizo si o parte din nuci.  Impartim in doua portii, presaram patrunjel tocat pe deasupra si decoram cu jumatati de nuci.

Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul furnicuti.blogspot.com