Ingrediente prajitura cu crema de cacao si vanilie   Blatul cacao:
    8 oua 3 lg cacao 8 lg zahar 8 lg faina 1 praf de copt  sare 1 zahar vanilat

Foile albe:
    8 oua 8 lg faina 8 lg zahar 1 praf de copt sare 1 zahar vanilat

Crema de vanilie:
    0.7 l lapte 7 lg zahar 3 zahar vanilat 7 lg faina 5 oua sare 200gr unt
 Crema de cacao:
    0.3 l lapte 3 lg zahar 3 lg faina,sare 400 gr nutela 1 esenta de rom coselli 1 zahar vanilat 100gr unt                   

 

Mod de preparare prajitura cu crema de cacao si vanilie Blatul de cacao:

Se incalzeste cuptorul.  Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu un praf de sare, , apoi se adauga zaharul si zah. vanilat. Se adauga galbenusurile si se adauga apoi faina  cu praful de copt,cacaoa si se amesteca cu o spatula ,de sus in jos. Se pune o hartie de copt si se toarna blatul ,lasandu-l la cuptor cam 30 min, la foc potrivit. Dupa aceea , se raceste si se taie in doua( mentionez ca am folosit o tava de 30|40).


Foile albe:


Se prepara la fel ca blatul de cacao, numai ca aluatul se imparte in 3, si se intinde pe foi de copt, care se coc pe fundul tavii, rezultand astfel 3 foi. Cand scoateti foile din cuptor, se rastoarna pe cate un prosop ud, si se ruleaza ca la rulada.