O prajitura rapida si foarte aromata pentru un week-end delicios!
Ingrediente prajitura cu mere si ghimbir:

 

    5 oua 10 linguri zahar 5 linguri ulei 2 mere 1 lingura ghimbir proaspat ras 1 lingurita scortisoara 2 linguri cacao 6 linguri faina 1 praf de copt fulgi de migdale
Mod de preparare prajitura cu mere si ghimbir:


Se mixeaza albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, uleiul, scortisoara si ghimbirul, apoi ingredientele uscate, amestecate inainte. La final se adauga merele, curatate de coaja, taiate in cuburi mici si trecute prin faina. Compozitia se amesteca usor si se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Deasupra se pun fulgi de migdale sau miez de nuca. Se coace in cuptorul deja incins, timp de 20-25 minute. Se lasa sa se raceasca si abia apoi se portioneaza. Prajitura se poate servi ca atare, pudrata cu zahar sau cu topping de ciocolata.

 

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com