4 / 6

Crema de ciocolata

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru crema de ciocolata:

  • 125 g unt sau margarina
  • 3 linguri pline de zahar,
  • 1 lingura de cacao
  • coaja de la 2 portocale mari
  • zeama de la 1/2 de portocala
  • 2-3 linguri de frisca lichida
  • 2 ciocolate amarui
  • inca 100 g unt

Mod de preparare crema de ciocolata:

Toate ingredientele in afara de ciocolata si de cele 100 g unt de la final, se pun intr-un vas la bain marie si se fierb 10 minute amestecand des. Se da vasul deoparte continuand amestecatul pana cand crema se mai raceste, se adauga ciocolata amaruie si se amesteca pana se topeste si se incorporeaza in crema, iar la urma bucata de unt ramasa. Se continua amestecatul pana cand crema este racorita complet (dupa ce ati incorporat si untul, puneti vasul in chiuveta cu apa rece, astfel se va raci rapid).

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri