O reteta de tiramisu minunata!

Timp de preparare: 45 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tiramisu:

    500g mascaropne 400g piscoturi 4 oua 100g zahar 2 lingurite cacao 200ml cafea tare

Mod de preparare tiramisu:
Se prepara cafeaua si se lasa la racit. Se pregateste crema: se separa galbenusul de albus si se mixeaza galbenusul cu zaharul pana se albeste si isi mareste volumul, se adauga mascarpone si se omogenizeaza. Se adauga albusul batut spuma amestecand incet de jos in sus. Crema se baga la frigider pana preparam piscoturile. De preferat a se folosi o tava cu pereti inalti. Se inmoaie piscoturile in cafea doar putin, se pune un strat de crema, altul de piscoturi si tot asa pana se termina, sus sa fie crema. Se pudreaza cu cacao si se baga la frigider, servindu-se a doua zi.


O reteta propusa de: tatiana (gtatiana)