Oua coapte in rosii, pentru un mic dejun copios!

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente oua in cuib de rosii:

    2 oua 2 rosii sare piper busuioc - pentru decor

Mod de preparare oua in cuib de rosii:
Pentru a pregati acest mic dejun minunat avem nevoie de: doua vase Ramekin (sunt acele vase mici, rotunde, din ceramica sau portelan), doua rosii mari, bine coapte, doua oua, sare si piper dupa gust, busuioc pentru decor. Rosiile se scobesc cu ajutorul unei linguri si se curata bine de samburi. Introducem rosiile in vasele Ramekin si spargem cate un ou in fiecare rosie. Asezonam cu sare, piper si busuioc. Dam la cuptorul incins la 220 grade pentru 15-20 de minute, pana cand se coaguleaza oul. Servim cu branza topita sau telemea.


O reteta propusa de: andra constantinescu (mentasirozmarin)