Ingrediente piept de pui in sos:

 

    2 bucati piept de pui 1 ceapa rosie 100ml smantana 50ml vin alb 1 lingura faina 1 lingura mustar simplu 1 conserva mica de ciuperci sare, piper patrunjel verde.

 

 

Mod de preparare piept de pui in sos:


Pieptul de pui il batem usor ca la snitele, il trecem prin faina si il prajim in ulei incins. Cand e gata, il scoatem si il lasam acoperit pana e gata sosul. Calim ceapa tocata marunt. Adaugam ciuperci si le lasam impreuna cu ceapa cateva minute pe foc mic. Adaugam vinul si lasam sa fiarba usor impreuna 5 minute. Punem putina apa, apoi adaugam smantana, mustar si ingrosam putin sos cu o lingura de faina dizolvata in putina apa. Condimentam, punem apoi si pieptul de pui in sos, mai lasam 5 minute pe foc mic iar la sfarsit adaugam patrunjel verde tocat marunt. Noi am servit alaturi de cartofi fierti si castraveti murati.

 

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com