Ingrediente tochitura moldoveneasca:
    carne de porc carnati afumati 3-4 catei de usturoi branza telemea sos de rosii oua mamaliga

 

 

Mod de preparare tochitura moldoveneasca:

Puneti la fiert mamaliga si va las pe voi sa o preparati asa cum stiti mai bine :)

Intre timp pregatiti si carnea:

- taiati carne de porc proaspata in bucatele mici si caliti-le intr-o tigaie

- langa ele adauga si carnati afumati si lasati-le pe amandoua sa lase grasime

- pentru a evita o prajire prea intensa si nesanatoasa, adaugati putin sos de rosii indoit cu apa si lasati sa fiarba carnea si carnatii pana se evapora apa.

Intr-o tigaie separata faceti oua ochiuri. Serviti presarat din abundenta cu telemea ( branza de oaie - eu am folosit insa branza de vaci :)). 

 

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com