1 / 6

Pandispan cu cirese

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pandispan cu cirese:

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 150 gr zahar
  • 175 gr faina
  • 6 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 450 gr cirese cantarite fara samburi
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat

Mod de preparare pandispan cu cirese:

Mai intain pregatim ciresele, adica le spalam si le scoatem samburii. Mixam ouale intregi cu un praf de sare pana se deschid la culoare. Adaugam zaharul si mixam in continuare pana pana ouale devin spuma. Punem uleiul si mixam. La final incorporam faina amestecata cu praful de copt, folosind o spatula.
Turnam compozitia intr-o tava potrivita tapetata cu hartie de copt si asezam deasupra ciresele.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 30 de minute.
Scoatem tava din cuptor si lasam prajitura in tava pana se raceste usor.
Dupa ce s-a racit putin, pudram cu zahar pudra vanilat apoi feliem si servim. Recunosc ca noi am mancat jumatate de prajitura cand era inca calduta. Cam asa sunt aceste prajituri, le si facem repede dar la fel de repede se si mananca.

Aceasta reteta a fost propusa de blogul timeaioo.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri